De Wilde Vaart (16 t/m 20 jaar)

Wie, Wat, Wanneer?

Wij, de Wilde Vaart, zijn een groep jongeren van 16 tot en met 20 jaar. Wij helpen 's ochtends de Dolfijnen met hun opkomst en hebben 's middags zelf opkomst.De opkomst is op zaterdag van 13:30 tot 16:30 in de winter en 17:00 in de zomer. Na de opkomst blijven we meestal nog wat langer en eten we samen.

Bij de Wilde Vaart draait het om zelfstandigheid en plezier, zo maken wij ons eigen programma. Ook knappen wij momenteel een Domp op.

De begeleiding is geen leiding maar BEgeleiding die ons helpt met het voorbereiden van programma's, de begeleiding houd een oogje in het zeil en helpt waar nodig.

Boten

De trots van de Wilde Vaart is de Sleattemer Mar, een domp 740 vernoemd naar een meer in Friesland (zoals ook de rest het varend materiaal van de groep).

Ons vaargebied is groter dan de verkenners, zo zijn we tijdens zomerkamp op het IJsselmeer te vinden. Tijdens weekendkampjes gaan we naar de Beulakerwijde of het Ketelmeer.

Ook hebben we zo nu en dan een lelievlet tot onze beschikking waar we meer zeil op voeren dan de verkenners.

Hoe kom ik bij de Wilde Vaart?

Je hebt bij ons bij de verkenners gezeten en je wordt het komende jaar 16 en/of je zit of hebt gezeten bij een scoutinggroep binnen of buiten Zwolle (je moet minimaal verkenner/scout zijn geweest en je moet 16 jaar of ouder zijn)

Als je vragen hebt of je wil een keer langskomen bel/email dan Bas Meussen.

Leiding

Naam Functie Telefoon
Bas Meussen Teamleider 06-50966059

Contact